If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
със слънчевия часовник са ,..... баси и форума ...
тука е станало пълен леш , само хейтъри...
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
имам на компа само 0-100 и 400 метра ,,
ще видя да растърся къде съм я наврял тая графика ...
то интерес да има ...
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
Ако наистина е обслужвана само във фирмения сервиз, би трябвало да ти дадат сервизната история.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Последно беше с русенска регистрация преди 2 седмици в мобилето на цена 13000. Тая кола се появява за 4-ти път в нета с различна регистрация. Пъво беше в Благоевград с чужди номера, после в некъв двор, после в русенска автокъща и сега явно в София, но явно само за това, че е в София я прави с 5500 по-скъпа от преди 2 седмици.
Отделно няма никакви екстри, а задния парктроник е от най-евтините и не особено кадърно сложен. Шофьорскта седалка е адски износена, нищо общо с километрите на колата.
Леко ме съмнява задна дясна гума как седи. Аз лично гледам за ti, но тази и без да съм я виждал не бих я взел. Да не говорим, че преди 2 седмици беше на 13 000.
Последно беше с русенска регистрация преди 2 седмици в мобилето на цена 13000. Тая кола се появява за 4-ти път в нета с различна регистрация. Пъво беше в Благоевград с чужди номера, после в некъв двор, после в русенска автокъща и сега явно в София, но явно само за това, че е в София я прави с 5500 по-скъпа от преди 2 седмици.
Отделно няма никакви екстри, а задния парктроник е от най-евтините и не особено кадърно сложен. Шофьорскта седалка е адски износена, нищо общо с километрите на колата.
Леко ме съмнява задна дясна гума как седи. Аз лично гледам за ti, но тази и без да съм я виждал не бих я взел. Да не говорим, че преди 2 седмици беше на 13 000.
Сигурен ли си, защото знам една Разградска TI-ка, дето после стана с Русенска регистрация и се продаваше за 17-18 в Разград, после за 13500 в Русе, после за 20К пак в Русе!!! С цялата си наглост пред мен в автокъщата в Русе преди 2 седмици, ми обясняваха как била много хубава, но не можаха да ми кажат 'що същата кола струва със 6.5 К повече от преди месец-два. А и беше форумна тая въпросната Ти-ка, колегата няма да го назова поименно... Да си каже ако се престраши, да се отсрами пред форума!!!
Някои коли имам чувството, че правят луди обороти в КАТ от смяна на номера и региони!
А най-тъпо ми е да чуя на колко хиляди КМ е колата. Някой в БГ вярва ли още на това??? Включително и днес ми се наложи да обяснявам, че не ме интересува на колко хил. км е колата, а да е запазена и да прилича на 4-5 годишна кола, не на 20-годишна кошница, излъскана и напудрена като за 20 хилки...
Comment